L’infantil femení B no pot amb La Selva (80-45)

Updated: gener 21, 2014

L’equip infantil femení B del TGN Bàsquet va perdre en una de les pistes més difícils de la categoria, a La Selva. El conjunt tarragoní va patir ben d’hora el primer contratemps, amb la lesió d’Andrea Martin, que ja no va poder reaparèixer.  L’equip, però, no va afluixar i va plantar cara fins que en els primers cinc minuts del segon període el conjunt local va prémer l’accelerador. Les pilotes perdudes del TGN Bàsquet van provocar contraatacs locals que van deixar el resultat al descans en 40-22. Tot i la lluita de les visitants, la victòria va quedar sempre lluny contra un rival molt fort.

C.B.La Selva 80-45 TGN BÀSQUET “B”

C.B.La Selva: Pames (9), Juncosa (10), Fortuny (2), Prats (16), Martí (2) -cinc inicial- Sanabria (6), Bacionero (2), Artigas (-), Prats (7), Roman (4), Bové (18) 9/20

TGN Bàsquet “B”: Blasco, A (2), Martin. A (-), Mallol. L (11), Martin, M (7), Barberà,M (2) -cinc inicial- Martin. M (5), Elorduy. M (6), Lopez (2), Miró. P (3), Flores. M (5), Prieto (3). 7/35 tirs lliures. 21 Faltes.

Parcials: 21-14, 19-8 (40-22) 20-12, 20-11

Àrbitres: F.Leguizamon