El cadet femení A continua la seva bona marxa en la segona fase (51-56)

Updated: gener 27, 2014
cadet femení A

L’equip cadet femení A del TGN Bàsquet va confirmar la seva bona marxa en la segona fase del curs després de sumar un nou triomf, aquest cop contra el Reus Ploms. El conjunt lila va començar manant en el resultat tot i les impresicions en la passada. Malgrat tot, el Ploms no va cedir i amb una bona actitud en el segon quart va capgirar el resultat fins que els triples visitants van tornar a posar les coses on eren. Amb tot, la local López (4 triples en total) va ajustar el resultat al descans (27-30). El TGN Bàsquet va fer un inici de tercer període molt bo, aconseguint una diferència de 10 punts al seu favor (29-39), però uns canvis defensius del Ploms, van ajustar el marcador (40-41). El partit, en un estira i arronsa constant es va decidir gràcies a un parcial de 5-13 favorable a les noies de Laureà Català.

PLOMS SALLE REUS – TGN BASQUET   51-56

PLOMS SALLE REUS. Sanjuan 19, Martinez, Cortiella H 2, Lopez 23, Arbones 2, Rom, Ametller, Cortiella, Ramirez 5, Queralt. Tirs Lliures 7/23. Triples 4. López. Faltes 31

TGN BÀSQUET: M. Masdeu, Judit P. 4; Gisela B. 4, Barreira A., Farre J. 2,Tibau A. 20, Arfelis A. 2, Anton S. 10, Bazan M. 6, Güell J., Gullí, C. 6, Gallego 2 Tirs lliures 12/36. Faltes 29

Parcials:  08-11 / 19-19 (27-30 descans) / 13-11 / 11-15 (51-56)