El poc encert en els tirs lliures taca un bon partit de l’infantil femení B (45-51)

Updated: febrer 17, 2014

L’infantil femení B del TGN Bàsquet va fer un molt bon partit contra la Salle Tarragona que, però, es va endur el triomf. L’equip local va dur la iniciativa durant molts moments tot i jugar contra un equip teòricament superior. En el tercer període un parcial de 2-12 situa el resultat en 30-39, però la bona feina del TGN Bàsquet el va situar a només dos punts del seu rival a manca de tres minuts del final (43-45). Aleshores, les errades en els tirs lliures (1/10) -un aspecte en què l’entrenador Agustí Oriol fa especial incís en els entrenaments – en els últims cinc minuts, van permetre les visitants endur-se el triomf.

TGN BÀSQUET “B” 45-51 LA SALLE DE TARRAGONA

TGN Bàsquet “B”: Mallol. L (2), Martin, M (5), Barberà.M (3), Martín, A (8), Urbistondo (6) -cinc inicial- Prieto (8), Miró. P (3), Flores. M (7), Martín. M (2) i

Elorduy (2). 7/32 tirs lliures. 20 Faltes.

La Salle Tarragona: Gil (4), Jimenez (4), Artigas (-), Barrado (18), Puyalto (2) -cinc inicial- Almagro (4),Rosello (4), Ros (-), Farras (5), Pujol (8)i Gil (2) 6/18 tirs lliures. 29 Faltes.

Parcials: 11-10, 10-13 (21-23) 9-16, 15-12

Àrbitres: M.Dimitrov