El Nemser TGN Bàsquet torna a perdre contra el Sant Cugat (58-51)

Updated: febrer 22, 2014

El Nemser TGN Bàsquet va topar amb la mateixa pedra i va caure, per segona vegada aquesta temporada, contra el Sant Cugat. L’equip lila va fer una mala sortida i, tot i que va poder remuntar en el segon període, va fallar massa tirs en atac, va perdre massa pilotes i no va tenir la continuïtat necessària en defensa. El tècnic Juan Carlos Arjona no va poder comptar amb Montse Magre, ni amb Esther Cabré -encara no s’ha recuperat de la seva lesió al genoll- i es va quedar sense el concurs de Mari Carme Martí que, als cinc minuts de ser a pista, es va haver de retirar en ressentir-se de la seva lesió al genoll. Així, les rotacions, tan importants en el Nemser en fer una defensa molt exigent de les seves jugadores, van quedar molt curtes i el ritme de les visitants va quedar afectat.

El Sant Cugat va sortir molt fort i va fer un parcial de 8-0. El Nemser no va entrar amb la suficient tensió però una millora en aquest aspecte li va permetre arribar al descans un punt per sobre (27-28). El conjunt lila va patir per superar la defensa pressionant 2-2-1 del Sant Cugat, mentre que les locals no van patir per sobrepassar l’entramat defensiu visitant.

Els últims deu minuts van ser clau. En un partit molt igualat, les locals van situar una defensa en zona 2-3 que va ser decisiva. Així, el Nemser es va precipitar en els ultims minuts per atacar ràpidament la zona. Va fallar massa tirs i va perdre moltes pilotes i el Sant Cugat ho va aprofitar per endur-se el triomf.