El mal inici de partit condiciona el joc del cadet masculí B contra el Vila-seca (51-53)

Updated: març 24, 2014

El cadet masculí B del TGN Bàsquet va perdre contra el Vila-seca un matx molt igualat en la segona meitat. Els nois que entrena Javi García van començar molt malament i van encaixar un parcial de 0-15 de sortida. Això va ser un llast pels locals que, però, van fonamentar la remuntada en la bona defensa, deixant en nomeés 6 punts el seu adversari en el segon quart (17-29 al descans). Els visitants, però, encara mantenien la iniciativa en el resultat i això va ser difícil de compensar. Els minuts finals van ser emocionants però van caure del costat visitant.