El contraatac, la millor arma del preinfantil masculí a la pista del Valls (58-71)

Updated: març 30, 2014

L’equip preinfantil del TGN Bàsquet va aconseguir una victòria important a la pista del Valls. Els tarragonins van fer un inici de matx molt bo i de seguida van gaudir de bons avantatges (9-18 al final del primer període). El joc ofensiu, molt ràpid, va ser tallat pels locals gràcies a una defensa més intensa i el domini en el rebot (25-26 al descans). Així, la igualtat va presidir l’enfrontament fins que un parcial de 3-11 en el minut 30 gràcies a la velocitat en el contraatac va ser clau en la victòria.