El júnior masculí fa una gran remuntada a Calafell i ja és segon (50-58)

Updated: març 31, 2014

El júnior masculí del TGN Bàsquet va aconseguir una victòria de prestigi a la pista del líder, el Calafell, i va aconseguir d’aquesta manera l’accés a la segona posició de la classificació general. El conjunt que entrena Javier Vinader va fer una gran remuntada en la segona meitat perquè va començar molt malament. La defensa, molt passiva, va permetre que els locals anotessin amb molta facilitat i van poder situar així un 24-9 al final del primer període. En el segon període, els visitants van poder millorar una mica però de forma insuficient per retallar diferències. Les faltes personals van començar a passar factura tot i que el Calafell no va aprofitar aquesta circumstància per augmentar l’avantatge (32-17 al descans malgrat el 4/15 en tirs lliures dels locals en el segon període).

La reacció va arribar després del descans. El TGN Bàsquet va demostrar la seva força mental i va aturar l’ofensiva local mentre es retrobaven amb el seu joc, més intens, més ràpid. Així, en el minut 27 va canviar tot. Els liles van fer un parcial de 2-12 que va deixar el resultat en un ajustat 43-41. L’últim període va ser un recital del TGN Bàsquet que, sumant el final del tercer període i tot el quart quart, va fer un parcial de 13-35.

CB Calafell 50 / TGN Bàsquet 58

CB CALAFELL: González (8), Byelay, Rodríguez, Abasso (12) i Rodríguez (5) – cinc inicial – Poblet (5), Jewa (8) i Ramos (12).1 triple: Abasso. 19/45 en tirs lliures.25 faltes. Eliminats Jewa min 39. 1 Tècnica a la banqueta min 39.

TGN BÀSQUET: Martí (10), Gutiérrez (3), Artero (14), Montané (10) i Puerto (4) – cinc inicial – Tortajada, Rofes (4) , Ferré (7) , López (6) i Martín. 1 triple (Gutiérrez). 19/32 en tiros libres. 31 faltes. Eliminats Gutiérrez min 32, Ferré min 38  Martí min 4.

Parcials: 24-9 / 8-8 / 11-24 / 7-17

Àrbitre: Ozáez, J.