El júnior masculí deixa escapar el triomf contra el Cantaires

Updated: octubre 14, 2013

Primera derrota de la temporada pel júnior masculí A del TGN Bàsquet per culpa de les facilitats defensives que van donar al seu rival, el Cantaires de Tortosa (67-71).

A l’inici, els locals van sortir molt forts i van marcar un parcial de 10-2 al minut 3 de partit. A partir d’aquest moment hi va haver un intercanvi de cistelles  que va permetre, això sí, mantenir la iniciativa en el resultat. Amb tot, els visitants anotaven massa fàcilment des de sota el cèrcol i dominaven el rebot. En el segon període, el desencert en el tir dins la zona i els nombrosos contraatacs fallats no van permetre el conjunt lila aconseguir una diferència gran en el marcador (31-27 al descans).

El TGN Bàsquet no va defensar d’igual manera al tercer període. Els locals van utilitzar les mans per aturar el seu rival, cosa que no van poder fer amb èxit i el conjunt tortosí va jugar a pler al contraatac i dins ambdues zones, anotant 30 punts en aquest quart.

Al l’últim període, el TGN Bàsquet va reaccionar, recuperant la defensa de l’inici de partit i va capgirar el resultat (64-63, 38′) però les males decisions contra la defensa en zona i una altra vegada els recurrents errors sota el cèrcol, van provocar la primera desfeta del curs.