La bona circulació de pilota contra la zona del Vendrell dóna el triomf al cadet femení B (68-52)

Updated: octubre 20, 2014

L’equip cadet femení B del TGN Bàsquet va guanyar El Vendrell gràcies a la seva bona circulació de pilota contra la defensa en zona rival. El conjunt que entrena Agustí Oriol va començar perdent (12-16) però va ser capaç de refer-se gràcies a un parcial de 13-5 al final del primer quart i començaments del segon que va capgirar la dinàmica. El Vendrell, que havia començat molt bé, movent molt bé la pilota, va decidir situar una defensa en zona per aturar la remuntada local, però el TGN Bàsquet va adaptar-se bé a aquest sistema defensiu i, a còpia de paciència, va saber trobar bones posicions de tir i arribar al descans amb un resultat de 39-31. La segona meitat va ser igualada i, en el tram final del matx, quan el marcador indicava 58-50 per les locals, un parcial definitiu de 10-2 va sentenciar.