El cadet femení C encaixa una derrota contundent contra la Salle Tarragona (23-96)

Updated: novembre 3, 2014

L’equip cadet femení C del TGN Bàsquet va perdre de forma contundent contra la Salle Tarragona en un partit que va estar en mans visitants des del primer quart. El conjunt local va estar molt lluny del ritme de joc i la intensitat defensiva necessària i degut a això va ser víctima propiciatòria del seu rival, que va jugar a pler des de gairebé el primer minut. La victòria del TGN Bàsquet va ser ben aviat una quimera i la Salle Tarragona ja guanyava de 34 punts de diferència al descans (13-47).