El Nemser TGN Bàsquet no pot amb un Barça superior (45-48)

Updated: novembre 15, 2014

El Nemser TGN Bàsquet va perdre la imbatibilitat a casa després de caure contra un dels equips potents de la categoria, el Barça Santfeliuenc. El conjunt lila va sortir molt intens, com és el seu costum, però ben aviat ja es va veure que el matx seria de pocs punts i cada cistella costaria sang, suor i llàgrimes. El Barça, més fort físicament, amb jugadores de més alçada, va buscar el pal baix, però la defensa intensa de les locals durant tot el partit va compensar la inferioritat en els centímetres. Així, el final del primer període donava un avantatge al Nemser TGN Bàsquet (12-6) que permetia obrir portes a l’esperança.

En el segon quart, però, tot va començar a canviar. El matx portava el mateix camí que en el primer període, però aleshores la punteria de les visitants va capgirar la dinàmica de l’enfrontament. Amb 14-11 favorable al conjunt lila, el Barça va anotar 3 triples seguits que li van donar les regnes del partit fins el final (20-26 al descans). A partir d’aquell moment, les visitants van jugar amb més confiança i el seu talent va florir (25-37 a  poc més de 4 minuts pel final del tercer quart). Van ser moments difícils pel Nemser TGN Bàsquet. La zona 3-2 visitant semblava infranquejable i les pèrdues de pilota van sovintejar (30-39, tercer quart).

Tot i la sensació que el Barça tenia el partit controlat, la lluita incansable de les liles va permetre mantenir un resultat igualat que sempre els atorgava possibilitats de victòria. Les cistelles es pagaven a preu d’or i les impresicions en ambdós bàndols van ser una constant. Només la superioritat en el rebot de les visitants semblava decantar la balança mentre el Nemser TGN Bàsquet buscava a la pissarra solucions per contrarrestar l’alçada rival. Pel Nemser, Anais Muñoz i Ona Fort assumien el pes encistellador amb la mala sort que l’escorta es va torçar el turmell quan millor estava jugant i ja no va poder tornar a la pista. El Barça semblava que sentenciava a 3 minuts del final (38-47) però les liles no van llençar mai la tovallola i a 35 segons del final es van situar només a 4 punts i pilota (43-47). Però no va poder ser. El Barça va defensar bé la renda i la ratxa de dos triomfs seguits es va acabar aquí.