El Nemser TGN Bàsquet continua el seu purgatori a domicili (69-60)

By
Updated: gener 31, 2015

El Nemser TGN Bàsquet continua amb la seva malastrugança fora del pavelló Sagrat Cor. L’equip lila, que només ha guanyat un partit a domicili després de disputar-se tota la primera volta, ha tornat a perdre lluny de casa, aquesta vegada a la pista del Grup Barna. Així, les noies que entrena Jordi Hernández tornen de buit a Tarragona havent fet, però, un bon partit. A estones, el Nemser TGN Bàsquet va fer un molt bon bàsquet, però va ser víctima del domini del ritme de partit del seur rival. El Grup Barna, gràcies al seu potencial ofensiu exterior , va dur la iniciativa del joc excepte en el tercer quart on les visitants semblava que capgirarien la dinàmica de joc.

Les jugadores de perímetre barcelonines van fer molt mal a la defensa del Nemser TGN Bàsquet que, tot i provar diferents sistemes defensius, no va acabar de poder frenar el joc rival. Els 6 triples del Grup Barna van contrastar amb l’1/16 de les visitants. Les exteriors locals van penetrar i dividir amb encert, el que va provocar nombrosos tirs de mitja i llarga distància fàcils. A més, les amfitriones van carregar molt bé el rebot ofensiu, especialment en la primera meitat, i això els hi va donar la possibilitat de segones i terceres opcions de tir. Les tres faltes d’Ester Farré a la mitja part van ser un handicap pel Nemser, que, però, va fer els seus millors minuts després del descans.

En moments clau, algunes pèrdues de pilota per culpa de la precipitació ofensiva i, els pertinents contraatacs locals, van impossibilitar un triomf que hagués estat molt important per consolidar-se a la part mitja-alta de la taula classificatòria.

 

GRUP BARNA    69

NEMSER TGN BÀSQUET    60

GRUP BARNA: Espinosa (3), Cuxart (10), Arnau (2), Anaut (23), Merino (5) -cinc inicial- Ensenyat (6), Vies (10), Mas (10), Vives i Bagur. 6 triples: Vies i Ensenyat (2), Espinosa i Anaut. 9/12 tirs lliures. 23 faltes. Eliminada: Espinosa (38′).

NEMSER TGN BÀSQUET:  G. Fort (5), O. Fort (15), Vilamajor (5), Cabré, Farré (21) -cinc inicial- Piñol, García (7), Villegas, Martínez (2), Martí (2) i Gómez (3). 1 triple de Gina Fort. 15/25 tirs lliures. 16 faltes.

PARCIALS: 15-11, 17-13, 14-17 i 23-19.

ÀRBITRES: Dos Santos i Aguilera.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *