El sènior B aprofita la gran primera meitat per vèncer l’AAEET

Updated: novembre 4, 2013

El TGN Bàsquet va aconseguir la cinquena victòria de la temporada després de vèncer l’AAEET en una molt bona primera meitat. Les noies que entrena Ángel González van fer una bona sortida però va ser el segon quart (parcial de 18-6) quan van aconseguir trencar el partit de forma definitiva. Al descans la diferència era de 16 punts (35-19), una distància que el conjunt lila va saber administrar molt intel·ligentment en la segona meitat. L’efectivitat en els triples (5 per les locals) va permetre tenir més variants ofensives i assegurar el triomf des de bon començament.