El Nemser fa el pitjor partit del curs i perd a Sant Fruitós (61-45)

Updated: novembre 16, 2013

El Nemser TGN Bàsquet va perdre de forma clara a la pista del Sant Fruitós en un partit que va exhibir la pitjor cara del conjunt de Juan Carlos Arjona des que va començar la temporada. El conjunt lila va fer un mal partit, sense la intensitat defensiva que l’havia caracteritzat fins el moment i amb greus problemes de concentració. El Sant Fruitós, que suma la cinquena victòria del curs (té un partit pendent amb el cuer Esparreguera), va ser un equip superior des del començament tot i que el resultat fins a la mitja part no va mostrar el millor joc local. Només el desencert de les locals en els triples, els tirs lliures i en llançaments còmodes a cistella van impedir que el Nemser no arribés al descans per sota en el marcador (25-26). La segona meitat, però, va ser ben diferent. Les locals van afinar la punteria i van marcar un parcial de 24-12 que va començar a esvair les possibilitats de victòria de les tarragonines. El Sant Fruitós va jugar molt còmode, amb una sensació de domini molt gran que es demostrava sobretot en el control del rebot ofensiu i això li va permetre no passar angúnies en els últims minuts mentre el Nemser TGN Bàsquet no podia redreçar la seva posada en escena, massa lànguida. El conjunt lila va concedir massa facilitats al seu rival (segons el tècnic Arjona, un adversari que “estarà entre els tres primers classificats de la lliga”)  i ho va pagar car en els segons vint minuts. Una derrota que trenca les bones sensacions de les últimes tres setmanes.