El Nemser suma la cinquena victòria després de vèncer el JE Terrassa (67-61)

Updated: novembre 23, 2013

Va ser un partit més difícil del que feia pensar inicialment la situació a la taula classificatòria d’ambdós equips. El Joventut Esportiva Terrassa, que  només havia guanyat un partit en tot el curs,va plantar cara contra un Nemser TGN Bàsquet que no va tenir la continuïtat necessària en el seu joc i va haver de patir fins el final. Les terrassenques, que s’havien avançat al resultat en l’inici del matx, van anar sempre a remolc, però no van abaixar mai els braços i van demostrar ser un rival incòmode pel conjunt lila. La pressió defensiva del Nemser TGN Bàsquet va ser efectiva només al començament, però després d’un temps mort de l’entrenador visitant això va canviar. El JE Terrassa tenia problemes per passar el mig camp, però un cop ho feia trobava situacions de dos contra un en l’anella contrària que li van permetre anotar amb certa comoditat. L’equip local no tenia les idees clares en atac i només Ona Fort trobava els espais idonis per anotar (13 punts al primer període) o forçar faltes. El Nemser, però, dominava un cop es va acabar el primer període (20-15) i semblava que tenia el partit de cara quan va aconseguir una diferència de 12 punts al seu favor a l’equador del segon quart (31-19). Però el JET no havia dit l’última paraula. El conjunt visitant va aprofitar la intermitència de les tarragonines per acostar-se al marcador i tenir possibilitats de victòria en vista a la segona meitat (38-31 al descans).

El tercer quart va ser un malson per les locals que van veure com el seu rival s’apropava cada vegada més i amenaçava en canviar la dinàmica del partit. El Nemser no trobava el camí a cistella i en defensa no acabava de trobar la identitat. Amb aquest panorama el partit es va igualar (46-45 a poc més de dos minuts per acabar el tercer període) i tot i el bon inici local en l’últim quart (56-46, 31’ i 62-52, 35’) el patiment va predominar fins el final. El matx semblava mig resolt  però un parell de pilotes perdues del Nemser i un seguit de bones accions ofensives visitants van ajustar el resultat tot just després d’una falta antiesportiva comesa per Anais Muñoz (62-59 a 1:44 del final). En els moments decisius, però,  la intensitat de les liles va ofegar l’intent de remuntada del conjunt de Terrassa que finalment va haver de claudicar davant l’equip de Juan Carlos Arjona que, d’aquesta manera, suma la cinquena victòria de la temporada.