El rebot i les pèrdues de pilota condemnen el cadet masculí A (53-42)

Updated: novembre 24, 2013

El cadet masculí A del TGN Bàsquet va perdre a la pista del Cambrils en un partit que es va decantar abans del descans. Els nois de Miquel Farrán van començar amb poc encert ofensiu i el partit no va ser gaire bo perquè els dos equips tenien molt respecte de l’adversari. En el segon quart,  el domini en el rebot dels locals va permetre el Cambrils arribar al descans amb un avantatge d’11 punts (29-18). Un altre parcial, aquest cop de 9-0 de sortida en el tercer període per culpa de les pèrdues dels visitants van deixar la victòria molt coll amunt. Amb tot, els tarragonins van fer uns grans minuts fins al final del partit però la diferència va ser insuperable.

CB Cambrils- 53

TGN Bàsquet – 42

CB Cambrils: Perez (2), Rodriguez (9), Torrente (4), Ferrer (15), Recasens (2) -cinc inicial- Escriva (-), Alvarez (-), Rovira (14), Domenech (1), Horta (2), i Alcina (2).  16/32 tirs lliures. 19 Faltes.

TGN Bàsquet A:  Ciurana  (5), da Rocha (10), Borràs (2),Cano (10), Puigdomènech (4) -cinc inicial- Alexandru (6), Granell (2), Solé (1), Vidal (-) i Gutierrez (2). Triples: Ciurana. 15/35 tirs lliures. 26 Faltes. Eliminats: Puigdomènech.

Parcials: 12-10, 17-8 (29-18), 14-10 i 10-14.

Àrbitres: M. Dimitrov

El cadet masculí A del TGN Bàsquet amb la resta d'equips mostrant el seu rebuig a la violència de gènere abans del partit

El cadet masculí A del TGN Bàsquet amb la resta d’equips mostrant el seu rebuig a la violència de gènere abans del partit