Un parcial de 17-0 a l’últim quart tomba el Nemser a Viladecans (62-46)

Updated: novembre 30, 2013

El Nemser TGN Bàsquet va fer un pèssim últim quart a Viladecans i va encaixar una nova derrota fora del pavelló Sagrat Cor. L’equip que entrena Juan Carlos Arjona sempre va anar a remolc del seu rival per culpa del desencert ofensiu i, sobretot, de les errades en les passades. L’equip lila va perdre un total de 21 pilotes, 13 a l’últim període, un fet  que va provocar un parcial de 17-0 en contra del minut 31  al 38 que va sentenciar el matx. La falta de concentració de les tarragonines va facilitar la tasca al Viladecans que va poder córrer el contraatac sense problemes després de recuperar pilotes. La defensa local en aquests minuts era una zona 2-3 gens pressionant però la manca de precisió de les visitants les va codemnar.

El partit sempre va estar marcat per les alternances defensives locals i per les impresicions en atac de les visitants. El Nemser TGN Bàsquet va fallar un munt de situacions de safata al cèrcol i de tirs sota l’anella. Això va permetre el Viladecans tenir el control del partit i dominar amb diferències de fins a 9 punts. Les possibilitats de victòria eren encara grans perquè, a poc que el conjunt lila millorés s’albirava que podria capgirar la dinàmica. Al final del tercer quart la diferència era només de 3 punts (39-36) i va arribar a ser només d’un tot just abans de la desfeta. Un atac rere l’altre el Nemser perdia la pilota, sense possilitat de llençar a cistella i les locals anaven obrint forat al resultat. Arjona va esgotar els dos temps morts en aquests minuts fatídics però el seu equip no va reaccionar i va sumar la sisena derrota del curs.