El cadet masculí B tomba el líder, l’Amposta (63-55)

Updated: desembre 1, 2013

Gran victòria del cadet masculí B del TGN Bàsquet que es va imposar al líder del grup 3, l’Amposta, en un partit molt disputat. Els locals van fer una gran defensa durant tot el partit, assecant la producció ofensiva de dos dels tres millors jugadors visitants. El tercer, Allensi, va ser un malson perquè amb 31 punts (2 triples inclosos) mantenia les aspiracions ofensives del seu equip. Malgrat tot, l’eliminació d’aquest jugador per faltes personals a 7 minuts del final del partit va facilitar la tasca del TGN Bàsquet que, en els minuts decisius va ser molt superior en l’un contra un i això li va permetre marcar un parcial d’11-2 que va ser clau. La renda va ser ben administrada pel TGN Bàsquet que, juntament amb el domini en el rebot, es va endur la victòra.