Arjona ensenya com ocupar els espais en la transició defensa-atac al campus d’estiu de dia

By
Updated: juliol 19, 2018

Un luxe de classe mestra. Ahir al matí, Juan Carlos Arjona, flamant tècnic del primer equip del TGN Bàsquet, va ser l’encarregat de fer la masterclass setmanal del campus d’estiu de dia del club. Arjona, un entrenador amb molta experiència i molt didàctic en les seves explicacions, va centrar la seva xerrada sobre com ocupar els espais en la transició defensa-atac.

El tècnic de l’equip de Copa Catalunya Femenina va dividir el treball en dos grups, primer els més petits i després els més grans, i va ensenyar com ocupar els espais després de rebot defensiu o sacada de fons, fins a arribar a camp contrari, a l’hora de finalitzar. «Els nois i les noies han estat molt bé, molt atents a totes les explicacions i ha estat una gran experiència i molt content de poder entrenar a jugadors i jugadores de diferents edats», diu.

Pels jugadors i jugadores del campus d’estiu de dia del TGN Bàsquet va ser l’oportunitat d’aprendre d’un entrenador que dirigeix equips a la màxima categoria del bàsquet català i que té una visió, per tant, molt àmplia d’aquest esport.

INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *