Arriba el Campus de Nadal del TGN Bàsquet: aquest any, una mica més curt per millores en les instal·lacions

By
Updated: desembre 17, 2019

El Campus de Nadal del TGN Bàsquet serà enguany una mica més curt del que és habitual perquè el club lila farà obres de millora a la pista exterior del pavelló. Així, amb la voluntat d’oferir el millor servei possible i que els participants en el campus gaudeixin d’uns dies de bàsquet sense els sorolls i les molèsties de les obres, el TGN Bàsquet farà el seu campus de Nadal el 30 i 31 de gener i el 2 i 3 de gener. És a dir, només la segona setmana de les dues que habitualment dura el campus.

La pista exterior (vermella) del pavelló serà sotmesa a un canvi de paviment i pintura per evitar les relliscades. Habitualment, el TGN Bàsquet ja repintava aquesta pista amb productes específics però l’alt ús de la mateixa provocava una degradació constant. Amb la intervenció d’aquests dies festius s’espera poder disposar d’una pista en millors condicions per als basquetbolistes en un procés de millora constant de les instal·lacions que impulsa l’entitat i, aquesta vegada, amb el suport de l’AMPA de l’escola Vedruna Sagrat Cor.

El pagament de les inscripcions per al campus de Nadal es fa mitjançant un formulari web (cliqueu en el següent enllaç):

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *