Bon joc sense premi del cadet masculí A a Badalona (82-57)

Updated: abril 27, 2016

El cadet masculí A del TGN Bàsquet va fer minuts de molt bon bàsquet que, però, no es van mostrar en el marcador final. L’equip que entrena Àngel González va perdre contra el Sant Josep de Badalona després d’encaixar un parcial de 26-0 en els quatre minuts previs per arribar al descans.

Fins aquell moment, el TGN Bàsquet havia fet els millors minuts del curs, manant fins i tot en el marcador contra un dels grans equips de Catalunya. Després del descans, els locals, amb l’avantatge al seu costat, van jugar còmodes però el TGN Bàsquet no va llençar la tovallola i van plantar cara.