Burgueño lidera el triomf del júnior femení a la pista del CBT (49-54)

Updated: maig 15, 2018

El júnior femení va aconseguir una victòria de mèrit a la pista del CBT en un partit marcat per la gran actuació de Burgueño, que va anotar 24 punts amb 5 triples inclosos. El conjunt lila va fonamentar el seu triomf en la bona defensa i en la direcció de joc de les cadets Garcia i Gonzàlez. En atac, Burgueño s’encarregava de ser la font d’anotació i el moment més brillant de les visitants va arribar en el segon període amb un parcial de 9-16. Malgrat la reacció de les locals en el tercer quart, el TGN Bàsquet va imposar la seva llei en el quart i definitiu període.

CBT                           49

TGN BÀSQUET      54

CBT: Vadillo (8), Moreno (6), Sánchez (7), Marsal (6) i Iragorri (2) – cinc inicial- Malpartida (1), España (2),Sevillano (4), Alcaraz (8) i Diaz (5). Triples 2: Alcaraz. Tirs lliures 9/16. Faltes: 23. Cap eliminada.

TGN BÀSQUET: Burgueño (23), Mallol (6), Urbistondo, Garcia (4) i López (2) – cinc inicial- Sellares A (6), Vidaller (9) i  Gonzàlez (4). Triples 7: 5 Burgueño i 2 Sellarés. Tirs lliures: 11/23. Faltes: 19. Eliminada Urbistondo min 28.

Parcials: 10-11, 9-16 (27-19 descans), 11-14, 19-13.

Àrbitre: Marco A.