(Crònica) L’infantil masculí A queda subcampió de Catalunya A2

Updated: juny 12, 2018

El conjunt infantil masculí A va aconseguir el subcampionat de Catalunya A2 en la fase final d’aquesta categoria que es va disputar a Barcelona el cap de setmana passat. El conjunt que entrena Raül Bonet va vèncer el Joventut de Badalona B en semifinals (69-58) en un matx dominat per l’equip lila des del començament gràcies a l’alt ritme de joc i la bona defensa, un fet que els va permetre obrir una escletxa al final del primer quart (20-11). Tot i la reacció verd-i-negra, la bona defensa tarragonina va permetre certifcar el pas a la final.

En el partit pel campionat, el TGN Bàsquet es va enfrontar al CB Sant Josep. El rival es va mostrar superior gràcies a la seva potència física i el seu alt ritme de joc. El conjunt lila no va controlar el matx i el Sant Josep es va anar fent amb les regnes del matx (48-34 al descans). El marcador va provocar precipitació en atac i errades en defensa que van certificar la derrota (83-58).