Derrota contundent a la pista del Sabadell (63-43)

Updated: setembre 28, 2013

Gerra d’aigua freda pel Nemser TGN Bàsquet. L’equip lila, que a la primera jornada del campionat va apallissar l’Esparreguera (86-26), ha perdut aquesta tarda amb estrèpit a la pista d’un dels favorits del curs, el CN Sabadell. Les noies que dirigeix Juan Carlos Arjona només han pogut resistir durant el primer període però després han estat víctimes del seu desencert en el tir i, sobretot, en la poca precisió en les passades perquè el Nemser ha perdut fins a 28 pilotes, tota una barbaritat. El CN Sabadell ha fet el joc que s’esperava. Sense fer una defensa massa pressionant, ha aprofitat les imprecisions del seu rival i ha fet valer la seva superioritat física per dominar completament el rebot i anotar cistelles fàcils sota el cèrcol. Sense possibilitat de llençar en 28 atacs, quan podia fer-ho el Nemser no ha estat fi i, si fallava, el rebot ha estat pel conjunt adversari. Un panorama que ha impedit la victòria des de qualsevol punt de vista.

Els deu primers minuts han estat un miratge. El Nemser TGN Bàsquet ha mantingut l’equilibri en el resultat (12-12) però les dificultats ofensives han estat un llast insalvable per les visitants (28-21 al descans). El tercer període ha estat un martiri pel conjunt lila perquè ha encaixat un parcial de 14-5 que deixava el partit completament sentenciat. Els últims deu minuts han estat gairebé intrascendents i encara sort que el Nemser ha pogut anotar amb més facilitat (17 punts) i ha evitat una derrota encara més clara.

Juan Carlos Arjona. Entrenador del Nemser TGN Bàsquet

“Avui hem vist quina és la dificultat real d’aquesta lliga. El partit de la primera jornada no va servir per avaluar les nostres possibilitats a la competició”

“El Sabadell és un dels equips favorits d’aquesta campanya. Ara per ara són millors que nosaltres”

CN SABADELL: Lozano (13), Esvert (18), E. Garcia (7), Fontavals (5), Mayor (3) – cinc inicial – M.P. Garcia 3), Sampedro, Marliano, Coves (5), Drago, Masvidal (9) i Linares. 5 triples: Lozano, Esvert, M.P. Garcia, Fontavals i Masvidal. 18/29 tirs lliures. 25 faltes. Eliminada: E. Garcia.

NEMSER TGN BÀSQUET: O. Fort (7), Muñoz (3), Vilamajor (7), Villegas (7), Martínez (5) – cinc inicial- G. Fort (2), Magre (7), Sicília, Cabré, M.C. Martí (2) i M. Martí (3). 4 triples: O. Fort, Muñoz, Vilamajor i M.Martí. 9/23 tirs lliures. 24 faltes. Cap eliminada.

PARCIALS: 12-12, 16-9 (28-21); 14-5, 21-17.

ÀRBITRES: Chiva i Presseguer.